A talán homoszexuális Robin barátkozni próbál, miközben fél az infarktustól
ó szívecském kicsi johnom
másra ne legyen gondod
csak dobogj csak dobogj amíg
nincs még kedv benned halnom
míg nincs még szívecském
te hős izé te daliás john wayne
legyél barátom!