1×û
Kitörnék magamból szívesen néha,
hogy odakinntről megüzenjem,
mennyire magamba vagyok, és ha
érdekelne, hogy mit üzentem,
visszabújnék e báránybőrbe
és meghallgatnám magam magam,
aztán csak forognék körbe-körbe,
és zakatolnék: tadam, tadam.
Úgy, ahogy eddig is.
Tadam, tadam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.