postok
a változásról akartam írni
a változásról, ami nem aggaszt
ha te vagy, aki változtat
kissé még meg is részegít
az örvény, ha elkapja a lábadat
rendesen megforgat
ha kivül áll rajtad rémíszt
mert mindent meg lehet szokni
sívárság is csak az első pillantásra
napokig, hetekig nyomaszt
aztán természetessé válik
nélkülözhetetlenné
az elvesztése fölött való töprengés
agyon nyomja a napomat
három hete nem borotválkozom
ma tépelődés következik
24 órával később
átkozott nagy gondban vagyok
tegnap leborotváltam magam
de túl hosszúra maradtt a barkóm
az egyik különösen
a borotvámon persze nincs pajesz vágó
a hajnyírógép se nálunk
lehet megprobálom eldobható pengéssel
az igazítást
klassz kis vérfürdő lesz
ettől
fáj a fejem egész reggel
kába vagyok a két iboprufentől
ugyanugy fáj
majd bedobok még pár algopyrint is
ha nem múlik
később
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.