Mit érnek?
Mit érnek az illanó gondolatok,
Ha nem bújnak rózsa szóba,
Ha nem ragyognak rá olvasó napok,
S nem nyílik ki sosem volt bimbója?
Mit érnek a papíron futó sorok,
Ha a szem csak a betűket nézi,
Ha szavakban maradnak a sóhajok,
Lefested képeid senki, senki nem érti?
Mit érnek a benned dörömbölő vágyak,
Ha lakat rozsdásodik a lehet ajtaján,
Ha a közöny jegébe szíved belevágtat,
Fájdalmad sisteregve száll a fojtó párán?
Mit érnek lelkem zsebében emlékeim,
Ha egyre jobban gyűri képeit az idő,
Ha apadnak végtelennek vélt könnyeim,
Hitem egyedül hagy, mint csapodár szerető?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.