gyula
nekem is szokott lenni öngyulytóm
szeretem is, hogy van a zsebemben mindig
a káros hatásaival együtt
a fürdögatyámat idén nyáron
lent hagytam a balatonnál
nem is volt használatban
a szar idő miatt
kár pedig
van zseb azon is
olyan piros vizimentős gatya
a márkája is számit?
igazán, nem jut most eszembe
megnézni se tudnám
lent felejtettem
és stroke, aki eltette
nem adta még vissza
igérte, majd, ha pesten jár
eljutattja hozzám
így decemberbe nem is hiányzik
bánt mégis, hogy
nem vagyok most képes
az öngyulytokkal befürödjek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.