Difficulty
Szóval, lássuk be, (ha tetszik, ha nem)
a világ változik.
A konzervatívak dacos mazochisták,
felettébb pesszimista világszemlélettel
megátkozva, végül is, önhitt varjak.
Az Életem Filmje, ma már sokkal inkább
Az Életem Videojátéka; (leginkább FPS,
azaz First Person Sucker).
Ebből következően: a kihagyott bonusz-pályák,
(baszások, (szebben: szerelmek,)
utazások, verekedések, családi konfliktusok,
és még megannyi érdekes adalék)
mind az én lelkemen száradnak;
az életerőt én használom el,
és feltölteni is én tudom;
én választok menekülés vagy harc közt.
A sors ma már mást jelent.
A befejezés, a finish, a the end
mégiscsak előre megírt úton érkezik hozzám
(hiszen tkp. egyhelyben menetelek,
forgolódok: a történet halad át rajtam,
bizony, és nem fordítva)
és ez akkor is csak egy program,
amit végigviszek vagy véghezviszek.
Végigviszünk. Kinek-kinek
very easy avagy very hard.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.