Handicap
Én nem lehetek, ami nem vagyok,
mert az lehetek csak, ami.
De csak akkor igaz, hogy az vagyok,
ha hagynak is választani.
Mikor meghagyják, hogy az ne legyek,
ami nem én lennék különben,
azt hagyják el, ami nem lehetek,
de elhagynak így is belőlem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.