Gunyorkák
Fénybe szórt világ.
Minden olyan művien kivilágított, mint ott
"ámerikában" a " múvi".
Elfelejtünk valamit: ez itt kérem nem
" hállivúd ".
####
Az üresfejű, de ügyes kezű ügynökök
lázasan tapsikolnak maguknak a
" nemtudoménhány " százaléknál,
boldog arcukra ráolvadt az önbeteljesítő
siker mámora.
Mögöttük, - mintegy mellékesen-
összedőlnek az
oszlopok.
####
Tapossuk a világot.
Meg egymást.
Kézfogás helyett belemarunk
a másik gondosan előkészített tenyerébe
Tényleg ragadozók vagyunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.