Varázslások
...
napnyugta lenne
ha nem takarnák ezüstös
felhőfutamok az égen
ezen az órán varázsolni a legnehezebb
ólmos mozdulatokkal mennek hazafelé az emberek
a napi munka után
táskában hagyott szalámis szendviccsel és kibontatlan álmokkal
becsukták maguk mögött az ajtót és nem nyitottak ki másikat
minek?
otthon a panel lakás panel érzelmei közt nevelgetik panel gyermekeiket
ebben a panel társadalomban
és amikor végleg feladják
beköltöznek a temetők
panel lakásaiba
hogy minél kisebb helyet foglaljanak
és pontosan akkora névtábla kerül
örök otthonukra
mint egykor
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.