Fölkeltem. Korán reggel volt.
Kakasszóra ébredtem.
Ment a tévé. Este nem kapcsoltam le.
A szerelőt tízre vártam.
A szeretőt tizenegyre.
Most dél van.
Egyedül vagyok és nem működik a hűtő.
Várok. Nézem a tévét.
A feleségem hagyott ebédet. Megeszem.
Iszok egy sört és alszom.
Hatkor felébredek. Vacsora. Fürdés.
Nyolckor meccs. Hajrá!
Nagyon izgalmas.
Már a félidő előtt elalszom.