fogak közé szavasesõ
Mi van a fájdalmon túl a testben Miből gyúrt a könyörülő Isten Mi
van a felhőkön innen bennem Mitől álmodom lassúnak meghájasult testem
Túl a láthatón minden túl az észlelőn a vérem Begyűjtöm az emlékeim mag-
am Gombostűhegyekre szúrom A zászlóm eszelős hófehér A hó
viselős fekete némber haver Bevárom a kancsal asszonyok szeme
közé Az igazság belőlem fakad a szemhéjákra Ragad a tojás sárgája
jaja fehérje alig hallható mocorgás Alig hallható dalokat dúdol Zsarol az ég
zsarátnok Barátkozz meg hamar velem, ne veresd magad felesleges Az is-
tenért, mi van az erdőkön túl a tűzfalon ki innen KínLichthof az értelmen kí-
vül eső csatakos terület Mi van az óceán másik oldalán Mi van a látha-
tón kívül bennem Túl az észlelőn a csótányos szobák alatt Ropogósra
száradt tészta a konyhakövön Mi van ha mégse jön mint az örökké kifent Kés-
ő szülők késő sőt kéjnő anyák el az az élmény amire vársz már a nyelved
alatt Mi van a csupasz falakkal mi van a csigákkal a házatlan csúszómászókkal
Mi van a bögrékbe hamuzott percekből Amire sóvárba húzódsz tapadsz
vársz rám mi van ha az a bizsergés A szavaseső vagy az az okádás nem a
megváltás és rárárárántás épp mire te felnősz csak azt látod sorok inter-
molekuláris elerőtlenedése a kapcsolat a fogak közé rejtett mosoly Fogas-
ra hullt kabátok közé rejtett lopott varázsesernyő A vitorlás hártyás billentyűk
meghibásodása a szívben mi van a csiga súrlódásával és az alsó csiga súlyával
haszontalan teher vagy nem tudok felgyorsulni ha belém csimpaszkodsz a 40 000
km/h sebességre ne haragudj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.