I. H. M.
fűtetlen templomban isten háta mögött
mikor egy idős néni Annus vagy Aranka
remegő kezeit tartja feléd valahová menni készül és ki
tudja miért búcsúzni akarna tőled azt hiszed
és így is van
talán
éppen így
Megrázod a kezét látod mosolyog
és zavarodban
ő semmit nem lát belőled
miközben alig hallhatóan
félig hangosan
szinte imádkozva
furcsa gesztusát neki megköszönöd
és aztán az isten felé fordul hogy az öreg húst széppé zúzza
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.