GONDOLATOK
MI A SIKER? EMELKEDNI A FELLEGEKBE?´
VAGY ELÉRNI VÉGTELEN CSÚCSOKAT?
VAN-E RÁ VÁLASZ EBBE AZ ÉLETBE,
ÉS KI AZ KI MINDIG ELISMERÉST KAP?
VANNAK-E ANGYALOK?KÖZÖTTÜNK ÉLNEK?
HALLJÁK-E SZÓTLAN IMÁINKAT?
VAGY GONDOLJUK MINDEZT ÜRES MESÉNEK
AMIT CSAK ÚGY A SZÉLBE SUTTOGNAK.
MI EZ AZ ÜRESSÉG AMI RÁNK BORUL
ÉS NEM TÖLTI BE SEMMI-SENKI;
TALÁN A LELKÜNK AZ AMI SEGITSÉGRE SZORUL;
MERT NEM TUDUNK ÖNZETLENÜL SZERETNI.
S MIKOR MAJD RÁDÖBBENÜNK A VALÓSÁGRA
TALÁN MÁR KÉSÖ KÖNNYEKET EJTENI,
MERT A LÉLEKNEK VAN EGY ROSSZ TULAJDONSÁGA:
NEM ENGEDI A MÉLY SEBEKET FELEJTENI.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.