lábalok a náthából
asszem nem tüdőgyuszi
pedig, valami tekintélyesebbnek
jobban örülök
szeretek drámázni
nagy szavak, kézmozdulatok
harsányság, aztán piano
magunkba zuhanás, csend
porszemek villódznak a csupasz fényben
köhögés, mocorgás az első sorból
függöny, taps
kisodródunk a tömeggel a kabátokért
fázósan összehúzzuk magunkon
az utcán beülünk egy kocsiba és indulunk