Photoshop
Csőstül jönnek az emilemre a forwardolt üzenetek.
A legutóbbi ez a bonszáj-macskás volt.
Persze először én is frankón bekajáltam,
mert én egy olyan mocskos egy állat vagyok,
hogy mindig a legrosszabbat feltételezem az emberekről -
például, hogy kölyökmacskákat gyömöszölnek befőttesüvegbe,
vagy hogy teszem azt, minden különösebb indok nélkül lemészárolják egymást.
Aztán szerencsére jött a következő levél,
hogy mekkora egy marhák vagytok ti,
EZ CSAK PHOTOSHOP,
és különben is száradjon le a keze annak a hülyének,
aki még egyszer az életben továbbküld egy rohadt levláncot.
Igaza van.
És ha már itt tartunk, nekem a gomba alakú felhő is gyanús.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.