elkerülhetõ
elkerülhető
ha mama elsőre el nem vetél
ha apa aznap el nem csatangol és a játszótéren anyámba nem botlik
ha nagypapa Dieppe-ben el nem cseréli cigijét kenyérre
ha nagymama el nem játssza, hogy beteg, elmegy iskolába és el nem bűvöli a kiérkező fűtésszerelőt, azaz a nagyapámat
ha nagypapa el nem lép a menettől Gödöllőnél
ha nagymamának el nem hiszik, hogy neve sváb és nem zsidó
ha dédi el nem alszik a mezőn és estére bennég a tanyán
ha dédpapát el nem felejtik fölkoncolni román béresei
ha ősöm el nem kíséri Győrig Napóleont
ha egy másik valahol el nem dönti öt fokkal fejét, hogy kitérjen egy görbe kard elől
ha egy napon el nem ered az eső
ha Noé el nem fogadja a szövetséget
ha Éva el nem éri a termő ágat
ha Isten elfárad hatodnapra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.