félidõ
hosszú nap áll mögöttem
remegő hangom
fejed ne veszítsd el!
hint reményt
holnapra készülödő
énem elé
eledelül
**
valaminek
történnie kell
vagy nem
ha semmi nem történik
(egyáltalán, a semmi történhet?)
minden marad a régiben
régi élet, régi ének
ez nem lehet
bele mártom testem
minden
ébredéskor
másik testbe
leszek aznapi
**
idő
nincs is idő
ha nincs idő mi sem vagyunk
azt képzelem
idő van
van idő
keresztmetszetében
elkopik
materializált énem
**
mégis mért kell élnem
megfog
térben
múló
énem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.