õk úgyse (csak én)
Jó lenne rólad írni valamit
Azt szeretik az menő az nagyon megy itt
A szerelemről arra vevők hogy beleborzongjanak
A ronda emberek hogy értékeljenek minket miközben combjukon
tombola
Miközben báli vacsorájuk romjai közé merednek
Mert a tánc megállt mert az asztalon is fecnik
Várják hogy kihúzzák őket a tornateremből
Egy kéz lenyúl odafentről
És hajuknál vagy ha már az nincs vagy ősz kihullt
Fülüknél fogva felráncigálják őket a mennybe
Miközben kalimpálnak a kihízott
Összeizzadt öltönyökben elnyűtt estélyikben
Nylon alá szorult szőrszálas lábukkal
Amikor minden olyan átkozott
Lemajonézezett leolcsóborozott leoldalasozott lefranciasalátázozott
És rekedten üvöltenék őrjöngve
rendőr! rendőr!
Mert nem így képzelték
De nem megy ez nekem látod nem merem fordulj el kérlek
Ne nézz
Istenem
Ha látod hogy rólad beszélnem nagyon nehéz
Miért nézel
Ha (boldogok) vagyunk nem vagyunk olyan érdekesek
Hogy pontozzanak minket felesleges úgysem értenék
Azt akarom
mikor puhán selyemhideg feneked combomhoz nyomod
Nem inkább csak könyörgök kérlek rá
Nehogy meghaljál itt nekem te is
Ezeknek
Mindegy
Ők úgy se értenék úgy
nem értenének téged úgyse
(csak én)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.