Istenem (Könyörülj...)
„Dolgaim elől rejtegetlek,” (József Attila)
Anett Ká, én nagyon szeretlek.
Elhagyhasd ripacs mesterséged,
segítnék kilábalni néked.
Ha píár szántóvető lennél
Kenyérhéjat hagymával ennél,
A feltűnősködést szeretnéd,
ekeszarvat topless vezetnéd.
Vagy inkább a MИР Bajkonúrba’
lihegne sajtóhad nyomodba.
Testedre figyelnek, hogy ottan
fogantathass a fémkabinban.
Oroszlán(y)ként óvnád a sarjat,
domborodjék a nemvolt hajlat.
S bármi kitalált volna munkád,
önajnározást meg nem unnád.
Ha nevetsz, tévéhez nem ülnék,
öngyilkos kést megköszörülnék.
„Csókolomodból” már nem kérnék,
hőstettem hosszan elbeszélnék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Botrányhõsök Hungriában (, 2006 (?))