Van egy kis söröm az élettel szemben.
Van egy kis söröm, de mindig elfelejtem.
A gyomorban a tejből túró lesz tíz perc alatt.
Tudom, mert láttam. Közben fogtam a falat.
Meg kéne adni ezt a kis tartozást gyorsan,
mert kiürül hamar az énbugyelláris.
Jön úgyis az élet egyszer, kopog érte: Pam-pam!
Én meg akkor már későn mondom: Máris!