Találkoztam…
Képzeld,
Találkoztam Zolival.
Egyből az jutott eszembe,
Hogy felhívlak.
Látnod kellett volna!
Rosszabbul néz ki,
Mint Te legutoljára.
Pedig neki az életen kívül semmi baja.
Kemény bőrét bebarázdálta a kóros soványság,
Arca sebes lett a napi doboz cigarettától.
Most nem figyeltem a kezét,
De biztos ugyanúgy dadogott,
Mint ahogy a hangja szokott.
Hamar talpra álltam,
Ahogy szeretted volna.
Van munkám,
Tetőm,
Anyu is végre be mer feküdni a közös ágyatokba.
Csak mikor hirtelen mondanék Neked valamit,
Akkor nagyon hiányzol.
2006-10-09
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.