Felvázolni egy hamis idillt,
és rávetíteni a rossz diát
a ceruzarajzra, mikor kinyílt,
mint egy virág, s a tragédiát
így transzformálni jobbra-balra;
játszani, mint egy kisdiák,
(és ez az egész mégiscsak babra
-munka; te emelsz és én nyögök
-menés; te kimész, én bejövök)
hiábavaló, ha nincs szánkban zabla,
ha minden vers önmagát lépi át.