a vonat ráz
az a dolga, hogy rázzon
gondolkodni se hagy nyugton
ezért fizettem
nem kényelemért
lehányt ülések látványa elringat
ezért ilyen méregdrága
2400ft oda-vissza
hogy tudd
egy nyáron töbször mégis
azért utaztam mávval
mert trehány banda
az első úton nem jött kaller
hogy kezeljen
hűlye lennék 120 km-t
még egyszer nem le utazni
nem nyíló ablakkal
összeszart wckkel
ragadó kilinccsel
rázkódó ülésen