kekszek
itt van tőlem a harmadik ágyon
az ónodi bácsi, nagy franc az öreg
hiányzik már egy kereke is
tőlem a harmadik ágyon, fekszik
és zagyvál minden félét
baj van a fejével, az látszik
akkor lett belőle mindenkinek elege
mikor fogta magát és elvett tíz kekszet a jánoséból
se szó, se beszéd számolni kezdte, hogy majd holnap
nyolc, kilenc, tíz darabot ad vissza
jános nem látta, de a szoba fölhördült
és ónodi bácsi azóta magába süppedve
a kekszet majszolja, egyedül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.