Születésnap
Ünnep. Egyedül.
Ünnep? Elképzelem.
Vacsora, meghittség, szeretet.
Közhelyek. Közhelyek?
Torta, ajándék, csillogó szemek.
Sallangok nélkül vajon milyen lehet?
Várod, hogy felhívjon a gyerek.
Többször megnézed írt-e valaki neked.
Önvizsgálatot tartasz, megrázod magad.
Minek? Döntesz. Papírra vetsz néhány sort,
fejedre húzod a takaród, egy ideig forgolódsz még,
csomóvá gyűröd, majd álmod alá hajtod kétségeid.
Jó reggelt! – mordulsz a telefonra, mikor felébreszt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.