2006
reménytelennek tűnik ez a szürke ködös év
csak most álltam neki, de már pár rosszhír
akad dögivel. mennyi mindent nem tettem
még meg, mit kellett volna, a jó közérzetért
csak rajtam múlt. a sor nem végtelen, de két-
ségbe ejtő. akarok én oda esni? még lesni se
és elég csak néha belegondolni, már bele re-
megek. az isten bassza meg.
fehér a bor, a hó, ’fehér, mielőtt összeszartuk’
fehér a kedély, nem túl mélyenszántó (bántó)
portalanná vált álmok. feketék.
zümmögök a hangszóróval, lángszóróval
kéne, szerinted is? elhamvadok. a bánat
is.
a szituációt én teremtettem. ezt kitől tanultam?
már teremteni. mehetne jobban is.
vérzik a szívem. lényegtelen. ahhoz képest
mennyi bánatot véreztettem ki.
ilyenkor legjobb lenne elfordulni. tiszta lapot
új leosztást, nyerő kártyát kuncsorogni
Óóó fortuna, add meg nekem (nem figyel).
ideghártyát csavargat a zene, dobhártyám szívemhez dörgölődzik
lusta macska vagyok. elfelejtek dorombolni. bólogatok csak
igen-igen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.