Zavar
1.
Én vagyok én, te vagy te.
Te vagyok én, én vagy te.
Te vagy én, nem mindegy?
Te vagyok én, én meg te.
2.
Mi vagyunk mi, ti vagytok ti.
Ti vagyunk mi, mi vagytok ti.
Ti vagytok, mi leszünk majd mi.
Ti vagyunk mi, mi meg majd ti.
3.
Ő ő, ő ő.
Ő ő, ő ő.
Ő ő, ööö… (ők)
Ő… ööö… (ők)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.