metaforák vagyunk
mégsem
metaforák vagyunk
a fák nyikorgó dülöngélése
kutyák elromlott metronómugatása
a ködök látszólagos ténfergése
utcák örökké gyáva mozdulatlansága
a távolodó városokban a kóborlások és keresések
dadogás közben koncentrálni a suttogásra
és a fák nyikorgó dülöngélése mégsem
kutyák elromlott metronómcsaholása
az ólomködök rosszindulatú ténfergése mégsem
utcák látszólagos mozdulatlansága
idegen városokban a kóborlások keresések mégsem
dadogás közben koncentrálni a sírásásra
mert sufnik vagyunk és bennünk halomban
föld és az ég és az utazások lődörgések
villanások és mennydörgések
mégsem metaforák
vagyunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.