Ék írás
Ék írás
Középkorong forog
Most
Éket vernek közénk
Éktelenül
Ék alakban repülnek a
Léglökésecskék, mint
Mint tavasszal a kék
Fecskék
Ugatnak a fejetlen kecskék
lelegelik fejünkről a koszt
Vezekeljünk barátom most
A nagyfejű kártyát oszt
Úgyis mi, vagy ŐK HÚZZÁK
A rövidebbet
Kötik karóhoz az ebet
Eb-kutya, egykutya, ha éhes
Kést fen akkor is, ha éles
(Muzslya 1992)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Elnapolták a holnapot (Muzslya, 2003)
Kiadó: Sziveri János Mûvészeti Szinpad Muzslya