beteg vagyok és összetört
ilyenkor úgy érzem, legszívesebben
tenyérbe másznék, körülölelj
ujjaiddal, ha nem akarod
akkor erőszakkal magam
köré csavarom a középső és
a mutató ujjadat, a hüvelykre
prüszkölök, a kicsibe meg
az orromat törlöm
tenyered redőibe hajtom fejem
elringat egy csuklómozdulatod