már
S miután megvártam, hogy csontomig kússzon a fáradtság
S a szemem majd leragad, és holnap van ma már
S agyamban nincs már egyetlen mondat, mi vágyik kimondva lenni
S a tollamból már a tinta is kiszáradt
Na most már pajtás, álmodhatok
A reményteli jövõt, akár földhalmot, mellemre húzom
S