Bertalan Gyula
Leszek, ha kell...
Kavicsaim csobbannak,
folyó vagyok,
ágaim reccsennek,
fa is vagyok,
szikla is, ha kell
lenni keménynek,
leszek szó, vagy
mondat,
akár pont is,
ha arra kérnek,
beszédnek hang,
csendnek szünet,
leszek a láng,
vagy oltok tüzet,
érzés a fáj-nak,
érkező, ha várnak,
távozó is, ha az évek,
kérészként folyómba
keresnek nyugtató
menedéket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|