Szarkák a Tejúton
(ezek a madarak, a tan szerint, a szerelmesek igaz segítői )
A hetedik hónap hetedik napján hidat verünk.
Testünkön sétál át Pásztorfiú-csillag a szerelméhez.
Szövőlány az Égi Folyó túloldalán ragyogva várja párját.
Utána összetört csonttal hullunk a semmibe.