lszik már minden kisfiú,
csak gyurika nem, a kis hiú.
A távolságot a nagy kövér
kapta. Nem maradt hús, se vér?
Enola Gay is szendereg.
Fárad már minden hadsereg.
Elpihent a tudós bagázs,
szunnyad a maghasadás.
Lassul a perpétum mobil,
aludj el szépen
csernobil?
P. s:
Talán már csak az implicit
Korea szundít túl picit.