Ahol senki sem lát téged
van ott egy rész a sikereseknek
a kettőnegyvenes mellett a forró betonon
neked nem szabad csakúgy
odamenned nem vagy sikeres
van helyed neked is ahol a
bogarak békák és siklók vannak
a hangyaboly felett kúsznak
ahol falevelek hullnak a hurkáidra
teszem azt de egyébként ott a kád is otthon
feküdj be abba ha dagadt vagy igen
maradj könyörgöm otthon és nézzél tévét
de te ne szorítsd ki a vizet előlünk
habár ugye minden vízbe mártott test
tudjuk igen de akkor sem
mert mi gyűlöljük a hájas szőrös
órmótlan alakodat gyűlöljük értsd meg
zsírod a vízben figyeld meg kifolyik majd réseiden
kifolyik majd belőled és mi meg lenyeljük
akkor mi is zsírosak leszünk
hát kösz nem köszönjük szépen
undorodunk a fajtádtól
tudod mit menj fel egy tízemeletes panel tetejére
napozz ott inkább
ahol senki sem lát téged
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.