Bagatell
Bagatell, kérem, bagatell.
Én itt maradok, maga el.
Tudja-e kedves barátom,
átfújt a nedves halálon
egy nyár eleji hangártánc,
korábban parfüm, most már ránc.
Sejtheti, kérem, sejtheti,
mit mondhattam akkor neki:
bagatell, kérem, bagatell.
Maga itt marad, én meg el.
Tudja-e kedves barátom,
akkor átfújt a halálon
egy idegen kastélyvendég,
régen illetlen magányom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.