Kierkegard és Read között
Egy álomkóros gázszerelő jött,
a fürdőkád szélén elüldögélt,
nagy táskájából végre elővett
egy vékony akármit, s beszerelte,
aztán a zsebét megtapogatta,
de nem találta számlafüzetét,
egy ezrest kért, biz' nagy szerencse volt,
a megszokott helyén lapult Kierkegard
és Herbert Read: A modern szob-
rászat című munkája között egy
magányos ezres, mit odaadtam
az álomkóros gázszerelőnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Mozgó Világ, 2002