Büdös lírikus
Büdös van! Lép be szobámba a
jó öreg szaGkommentátORR,
Miért nem nyitod ki az erkélyajtót?
-kérdi, s már viharzik is kinyitni maga.
Én, mielőtt még belekezdhetne valamibe,
hogy miért hagyta ott Zsófit,
hogy milyen féreg motoz a beleiben
vagy hogy miért nem tud onanizálni
(már ekkor megORRoltam rá),
kizavarom szobámból,
natakaroggyá!
Ő persze nem érti, hogy nem az a baj, hogy mondja.
Mert mondja.
Hanem, hogy én idebent már nem érzem.
Hogy én vagyok az ómega s az alfa. Ó jaj.
Tényleg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.