Méhek és sünök
halak és fák
buktatják le
őseinket
Talán ha eltünök
én is a múltba
lassan engem is
ilyen apróságokból
tudsz majd összerakni
újra
Méhek és sünök,
halak és fák
Nézd a néma táj
és a néma múlt beszél
Bár te rég nem élsz
már a Káma vidékén
talán máshol sem
soha többé már
Soha többé
Már a holnapod is
testvér
látod
rég odaát ér