Ez nem tavasz
Tévedtek a madarak, ez nem tavasz,
Őszt idéz néhány megtépett falragasz,
Újság rohan, bucskázik az úton át,
Kukák szorítják tegnapok illatát,
Eső szalad, nyomában sír a járda,
Matt árnyék halványul, fény után kiáltva,
Szürkére ázik a csend a házfalon…
Ez nem tavasz. Az ősz belül fáj nagyon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.