Egy vér
„Egy vérből valók vagyunk, ti meg én!”
Itt bóklászunk a dzsungel peremén,
Egymásra villan két parázs-szemünk,
Ölünk, ha lehet egymásból eszünk,
Lassan nyelve minden gondolatot,
Mit a kihűlt test buggyant magából.
Aki erős, agyarral harácsol…
„Egy vérből valók vagyunk, ti meg én!”
Marakodunk a magány kenyerén,
Szerzett darabbal bújunk el sután,
Néhány kis morzsa, az marad csupán
Mohás törzsű fánk rejtek-tövében,
S ha Vadász kutat, késsel övében,
Lehunyt szemekkel, némán kushadunk…
Ti meg én, egy vérből valók vagyunk…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.