Keverem-kavarom
"Esetleg ropogós gyászzenét adunk fel hozzá."
(Petri György)
Mindenütt ő van, bárhova nézek,
csak Horváth Rozi paprika,
szárított petrezselyem, babérle-
vél, kakukkfű, bors és bazsa-
likom. Olyan furcsa, hogy a holtak
jutnak eszembe. Ha főzök: Petri.
Nincs íze a versnek, amióta
elment. Sápadtan hűl a gulyás. Gyá-
szosan fonnyad a zöldség, a málna.
Sótlan a pörkölt. Sótlan a mondat.
Néha az ember jól bezabálna!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Holmi, 2004