Etetés
Tökéletes. Mert nekem az.
Akár a túrós rétesem.
Miket beszélsz? Korog a has.
Hiába csacsogsz édesen.
Tudod, ha nyújtom, elszakad.
Úgy jó, ha nem jó. Túlfeszül.
Mert hártyavékony. Mert lyukas.
Csupa hiányra rárepül
a tölteték. Majd mind eszik.
Kritizálják. De egyremegy.
És persze, akadnak, akik:
"A nagyanyám, az kérlek, egy
igazi művész volt! Az ám!"
Hátradől. Látom, jóllakott.
Tovaszalad a délután.
Elülnek édes sóhajok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Zadarnál a tenger (Budapest, 1997)
Kiadó: Orpheusz