Költözöm
aki engem útra indít
jobb ha utánam se néz
dolgom helyén ami virít
nem rőköny és nem penész
mert ma inkább nihilista
vágyaim közt kutatok
oda gyűjtök minden kurvát
s jó szándékú vén papot
régi lányok barna bajszán
borzongok míg nincs hideg
elfelejtem derűs arcát
angyalnak vagy bárkinek
léthez gyártott elméletek
mind cukrozott kék szirup
vastollammal utolérek
vad ördögöt rossz fiút
késként kifent törvényüket
lágy hasukba döfködöm
e vöröst keverem kékkel
s nemlétükbe költözöm
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Liget, 2004/ 9 hó