téged kereslek
de csak ázom
mint a filter
a teádban
amit neked főztem
egy hasonló
esős nap után
pizsamában
vizes hajjal
nehogy megfázz
egyél még
egy kis csokit
aztán aludj jól
szörnyek lesznek
de mosolyodtól
megijednek
és majd reggel
úgyis egyszerre
ébredünk fel
kócos hajjal
kék felhőkkel