Kovács K. Sándor
szürke horda
szürke horda,
nedves bunda,
vasfogakkal,
készakarva,
szarvas-lelket
szétharapva,
vér-gondolat,
szennyes pára,
szűköl félve
nyúzó-fára,
vicsorogva,
felvonyítva,
felborzolva
farkas-irha,
belsejében
ordas szívű
„nincs-kegyelem”
húsdarabok,
mocskos pofa,
erős fognak
erős joga,
tépett csomó,
vérző vesztes
barna szempár,
várja már a
„nincs-kegyelmet”
haláltusa,
vérben hörgő,
tört csontokból
újra felnő
gyilkos szemű,
szélvész-hangú,
szellem-farkas
kiáltású
testvér szőrű
szürke horda.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|