Semmit sem tudok mondani
neked, az ajtókat zárva hagytam
ma reggel, és olyan volt a csend,
mint az átázott plafon.
Mikor elindultam, esett az eső,
szőnyegemen lassan kihűltek a
lábnyomok, egy tavalyi nap
jutott az eszembe, amire
még soha nem gondoltam,
és egész úton az órámat figyeltem.