válasz nélkül
miért van az hogy megáll a pillanat
és közben mégis forog a föld
miért van az hogy szeretsz nagyon
de szavaiddal egyre csak ölsz
miért van az hogy nyitva a szemed
és mégsem találod sokszor az utad
mért van az hogy hidegen mérlegelsz
miközben lelkedben dalt kutatsz
mért van az hogy dobozba rejted
édes álmaid
mért van az hogy börtönbe zárod
feltörő vágyaid
mért van az ha megleled Istent
megtagadod a hitet
mért van az hogy kívülről szemléled
a benned élő őszinte gyermeket
miért van az hogy félve fogod meg
a feléd nyújtott kezet
miért van az hogy tükörként használsz
két csillogó szemet
miért van az hogy remegve lépsz be
egy csikorgó vaskapun
és miért van az hogy hirtelen
mégis képes vagy átlépni korlátaidon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.