Kávézacc
Telnek az aromaévek,
Nem sejti senki, az élet
Lehet bármilyen boldog,
Múlhatnak könnyen a gondok,
Egyre fárad a testünk,
Nem jó, ha állunk, ha fekszünk,
Valamit most kéne tenni,
Sokáig nem lehet menni,
Gyorsan telnek az évek,
Ifjakból lesznek a vének.
Az idő folyik és a perc halad,
A csésze alján, csak a zacc marad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.