Ajtó
Bebújok a koponyámba,
Jól bezárom ajtaját.
Kiírom egy cédulára:
Tűnjön innen bárki más!
Kizárom az eleséget,
Hess el innen, szomjazás!
Elseprek száz nagyvilágot,
Én legyek csak, senki más!
Ám lehet, egy újabb napon,
Megpróbálok kijönni,
S egyedül, az ajtóm zárját
Nem tudom majd kinyitni
Azért, mikor dörömbölök,
Törjön rám be, valaki!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.